Мика Стоичкова продава чанти срещу зли очи

21.07.2019 09:07 | Видян 1680 пъти

Мика Стоичкова продава чанти срещу зли очи

Голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли беше рожденичка, вече има ново бизнес начинание.

Мика се впусна в дълбоките дебри на частния сектор в топъл Маями, като се насочила в сферата на дизайна. От известно време тя се занимава с изработката на чанти, напоени със специална енергия, която да предпазва притежателките им от нещастия.

Засега бизнесът е все още доста малък и Мика тепърва ще го развива, но амбициозната дама е убедена, че инвестицията определено ще й се възвърне многократно. Засега Стоичкова няма собствен магазин в Маями, тъй като не е подготвила достатъчно артикули.

Щерката на Камата изработва чанти уникати, които са само по 1 бройка и са по дизайн на клиентките. Отличителен белег за всички артикули на Стоичкова е, че на тях са изобразени сини очи, известни у нас и по света като Окото на Назар, което предпазва от лоши енергии и вредно влияние, пише Галерия.

Тъмносиньото традиционно се свързва с добрата карма и позитивна енергия. Светлосиньото пък символизирало небето и истината и следователно също представлявало защита от злонамерени погледи.

Мика започва да се увлича по легенди и мистични суеверия, откакто усилено се занимава с йога. Още преди 4 години тя започна да практикува въздушна йога, след това се насочи към традиционната.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !