ЧСИ разпродава имотите на Любо Пенев за над 1,1 млн. лв.

16.07.2019 10:16 | Видян 1081 пъти

ЧСИ разпродава имотите на Любо Пенев за над 1,1 млн. лв.

Три черноморски имота на Любослав Пенев се предлагат за публична продан от частен съдебен изпълнител (ЧСИ), съобщи gong.bg. Началната им стойност за търга, който е насрочен за 26 юли, е общо 1 129 520 лв., става ясно от документите, подписани от ЧСИ Илко Бакалов.

Трите парцела са урбанизирани площи в село Синеморец. Първият е от 4750 кв.м, като наддаването за него ще започне от 380 000 лв. Вторият е 4443 кв.м и е оценен на 355 440 лв., а третият (4926 кв.м) се предлага с начална цена 394 080 лв.

За бившия национал и настоящ треньор без работа отдавна се знае, че има проблеми с непогасени задължения, но за първи път публично излизат документи, доказващи тази теза. В случая някои от имотите са били ипотекирани с СИБанк, чийто правоприемник е ОББ, а други са под възбрана от дружеството Хета Асет Резолюшън Ауто България, което се занимава със сибаране на вземания по съществуващи договори за лизинг или заем, включително изменение или реструктуриране на такива договори, прехвърляне на всякакви права по такива договори на трети лица и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !