КалендАрт популяризира културните събития през летните месеци

15.07.2019 12:29 | Видян 892 пъти

КалендАрт популяризира културните събития през летните месеци

Излезе специален културен гид на Столичната община, включващ събития, които ще се реализират през месеците юли, август и септември в София на открити локации и с безплатен достъп за публиката, предаде artsofia.bg.

КалендАрт се разпространява в две издания – на български и на английски език. Книжното издание се разпространява в информационни центрове, хотели, културни институции, магазини и на локациите, на които се провеждат събитията.

На открито се провеждат някои от големите фестивали в града – фолклорен фестивал Витоша, 180°, A to Jazz Fest, Белият заек/White Rabbit и др.

Всяка година Столична община организира през летните месеци програма с културни събития, които се провеждат на открито и достъпът до тях е безплатен. Тази година през летните месеци ще бъдат изнесени 55 концерта на различни музикални формации. Децата ще се забавляват с представления и програми, които включват публиката като участник.

Лятна сцена Борисова градина, парк Заимов, Южен парк, Градина Св. Седмочисленици, пл. Св. Неделя, пл. Бански, Западен парк, пл. Славейков, Лятна сцена при НДК (Кино Кабана) и други пространства в столицата в сутрешните и вечерни часове ще бъдат привлекателно място за почитателите на музиката и игрите.

Електронен вариант на български език може да изтеглите тук:  КалендАрт 2019

Електронен вариант на английски език може да изтеглите тук:  CalendArt 2019

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !