Никол Кидман иска още деца

11.07.2019 15:52 | Видян 2219 пъти

Никол Кидман иска още деца

„Имам малка надежда, че тази година ще се случи чудо за Кийт и мен. Искаме да имаме повече деца“. Това признава Никол Кидман пред американски медии, говорейки за семейството си. Звездата, която е майка на четири деца, не крие, че си мечтае да има поне още едно.

Според източник, близък до семейството, тъй като актрисата вече е на 52 и едва ли може да зачене и износи здраво бебе, тя и съпругът ѝ обмислят възможността да осиновят дете. Двамата са споделили, че нямат нищо напротив да се сдобият с още един наследник, макар и да не е с тяхната кръв.

Никол Кидман и Кийт Ърбан са заедно от 13 години. Те имат четири деца. Две са от брака на холивудската звезда с Том Круз – 24-годишният Конър и 26-годишната Изабела. Актрисата има една дъщеричка от любовта ѝ с музиканта – 11-годишната Съндей. Двамата имат и още едно момиченце – 8-годишната Фейт, която е родена от сурогатна майка.

„Живея в Нашвил съвсем целенасочено. С Кийт всъщност водим съвсем обикновен живот. Непрекъснато го повтаряме, но хората сякаш не ни вярват. Но ние наистина сме съвсем обикновени хора. Работим здраво и защитаваме личния си живот“, споделя Кидман.

Никол неведнъж коментира в интервюта за медиите, че семейството е онова, което ѝ носи вътрешен мир и спокойствие.  

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !