Мегз с шокиращо разкритие кой управлява бизнеса на Румен Рончев

11.07.2019 12:34 | Видян 1973 пъти

Мегз с шокиращо разкритие кой управлява бизнеса на Румен Рончев

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри, че баща й е началник транспорт в бизнеса на половинката й Румен Рончев.
По случай рождения ден на своя баща, Мегз публикува дълъг пост в Instagram, с който го поздрави за празника и както винаги, разкри интересни подробности за живота си, съобщава Труд.

"Ако мога да посоча две неща от детството ми, които са белязали живота ми най-много. Това са тоталното – чак до обсебване-присъствие на майка ми и болезненото отсъствие на баща ми. Баща ми караше камион, защото това е една от малкото професии в България със заплата 4-5 хиляди на месец.

Искаше да мога да уча в Англия и с брат ми да имаме всичко. Аз пък си мечтаех само да изкарвам много пари, за да си бъдем всички заедно вкъщи. И когато започнах да изкарвам пари с МЕГЗ – това беше първото нещо, което исках. Но баща ми не искаше да спре", сподели дизайнерката и допълни:

"Но знаете животът е странна приказка. Срещнах любовта. По ирония на съдбата мъжът ми се занимава с транспорт. После станаха проблемите и изведнъж аз се оказах сам сама на чело на голям транспортен бизнес с камиони. Преживях най-големия шок в живота си… И познайте на кого ревнах да идва да ме спасява.

Та, баща ми имаше 30 години опит в тази сфера… В онзи момент баща ми се отказа от “неговото си нещо” и със затворени очи се хвърли в най-големите си страхове заради мен……. Баща ми вече не пътува. Началник транспорт е в бизнеса на мъжа ми. Всички сме си вкъщи".

Докато Рончев бе в ареста в началото на годината, той излезе със становище, че Мегз се е опитала да му открадне бизнеса, настоявайки да получи 51% дял. Малко след това, дизайнерката коментира пред медии, че приятелят й е манипулиран и настройван срещу нея от неговото семейство и близки. В началото на май месец, Румен Рончев бе пуснат на свобода срещу 5000 лв гаранция и оттогава двамата са неразделни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !