Съсипаха от критики бременната приятелка на Наум Шопов

11.07.2019 10:02 | Видян 1388 пъти

Съсипаха от критики бременната приятелка на Наум Шопов

Въпреки че вече е бременна в 5-ия месец красивата половинка на Наум Шопов - Теа Минкова не спира да се поти във фитнес залите. Даже нещо повече - в момента тя е по-активна отвсякога.

Поведението и най-вече действията на брюнетката, която с трепет очаква появата на първото си дете, разбира се, възмутиха последователите на актьора в социалните мрежи.

Теа Минкова е вманиачена по спортуването и няма намерение да променя навиците си, независимо от бебето, пише Галерия. Пред свои приятелки дори споделила, че смята да продължи с интензивните тренировки до 9-ия месец и тъй като тялото й е свикнало с подобно натоварване, това нямало да навреди на бебето.

Бъдещият татко пък, я подкрепял напълно. Тези дни двамата официално споделиха благата вест чрез влог, който само за ден събра 100 000 гледания и над 5000 лайка.

Във видеото бъдещите родители споделят, че са много щастливи и с нетърпение чакат своята рожба през ноември. Редом с поздравите за щастливото събитие обаче, бяха и доста критичните коментари заради решението на Теа да не спира с фитнеса.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !