Ето кой е кръстникът на Арчи

10.07.2019 12:05 | Видян 2094 пъти

 Ето кой е кръстникът на Арчи

Вече знаем кой е кръстникът на Арчи и той е близък приятел на Хари от малък.

Все пак кръстникът на Арчи се оказа един от най-вероятните кандидати – дългогодишният приятел на Хари, Чарли Ван Страубензи.

Двамата се познават от ученическите години и от тогава те са все така близки. Всъщност миналата година, Хари и Меган присъстваха на неговата сватба, въпреки че датата съвпадаше с рождения ден на Маркъл.

Освен като кръстник на Арчи, Чарли е обвързан с кралското семейство като ръководител на финансовите посредници на Великобритания.

Първоначалното желание на Меган и Хари беше личността на кръщелника да остане в тайна, но източници на “The Sun”, разкриха самоличността на Чарли. Това е един от множеството опити на младото семейство да запазят дискретност, който завършва с неуспех.

В момента обществото на Великобритания е ядосано на двойката за поредното нарушаване на етикета в това отношение. Разкри се, че Меган е поискала присъствието й на Уимбълдън да остане също в тайна и никой да не я снима. Охраната и полицията на мястото на мача били инструктирани да санкционират тези, които се опитват да снимат херцогинята.

Според жителите на Англия подобно изискване е абсурдно и извън типичния ред на подобни събития.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !