Крис Браун оглави класацията на Билборд

10.07.2019 13:07 | Видян 1181 пъти

Крис Браун оглави класацията на Билборд

Певецът Крис Браун оглави престижната класация Топ 200 на "Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието. Това постижение той достига за трети път в кариерата си.

По данни на Нилсен Мюзик от новия му албум Indigo за периода на отчитане са продадени 108 000 еквивалентни единици, които му отреждат първенството.

Второто и третото място в чарта остават непроменени спрямо предходната седмица и се заемат съответно от рапъра Lil Nas X с тавата 7 (62 000 продадени единици) и певицата Били Айлиш с When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (над 52 000 продадени единици).

Челната петица в Топ 200 на "Билборд" се допълва от The Black Keys с Let's Rock (52 000 продадени единици) и Chance the Rapper с Acid Rap (40 000 продадени единици).

В класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли на първо място за 14-а поредна седмица е рапърът Lil Nas X с ремикса на дебютното си парче Old Town Road, записан в сътрудничество с изпълнителя на оригиналната песен Били Рей Сайръс.

По данни на Нилсен Мюзик сингълът Old Town Road запазва първенството си с 89,3 милиона стрийминга за периода на отчитане.

Втора позиция в чарта за сингли заема певицата Били Айлиш с парчето Bad Guy, следвана от Калид със сингъла Talk.

Топ 5 се допълва от Ед Шийран и Джъстин Бийбър с парчето I Don't Care и Шон Мендес и Камила Кабело със сингъла Senorita.


Източник: Monitor
Снимка: РОЙТЕРС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !