Фенове ядосаха Райна

10.07.2019 09:01 | Видян 1496 пъти

Фенове ядосаха Райна

Кога трябва да роди една фолкпевица? До колко години е добре да гради кариера и кога й е време да създаде семейство и да стане майка? Тези и други въпроси зададоха фенове на Райна, които неволно или не спретнаха дискусия с нея и навлязоха твърде много в личното ѝ пространство.

Певицата сподели снимка от своята почивка на Малдивите. Тя се е щракнала с червена ефирна рокля на люлка до лазурното море. Райна е застанала така, че вятър е успял да издуе роклята ѝ на места. Това накара много хора да смятат, че македонката е бременна и започнаха с коментарите, че е крайно време да създаде потомство.

„Не съм бременна и никога не съм била, нито е в плановете ми, засега! Край вече с хипотезите“, отговори ядосано попфолк изпълнителката. Отговорът ѝ, който имаше за цел да сложи край на спекулациите, предизвика още повече коментари под публикацията ѝ.

Мъже и жени, които следват Райна във Facebook се разделиха на две по темата за това, че изпълнителката все още не бърза да става майка.

„Всеки човек е свободен да решава сам дали и кога ще предприеме тази стъпка. Ненужно е любопитството на някои хора към толкова личен въпрос, според мен“, написа жена в защита на певицата. Друга пък добави: „Много хора си завират носа, където не им е мястото“.

Имаше и такива, които изтъкнаха, че Райна не е първа младост и не бива да чака дълго. Потребителка се обърна към певицата с думите: „Ми кога ще си имаш бебче? На 50 или не обичаш и искаш детенце. Не е моя работа, просто питам“.

„Желая ти от сърце един ден да гушнеш твое детенце, а кога ще е сама да решиш“, добави друга фенка.

В момента Райна излиза с ММА боеца Валери Тюлеков. Най-вероятно тя не е останала поласкана, че непознати хора ѝ дават съвети кога е най-подходящото време за създаване на деца, но явно е решила да не им отговаря повече и се наслаждава на пребиваването си на Малдивите.

Наскоро последователи на Преслава я разкритикуваха за корекцията ѝ на носа. Темата за бременността на нейната колежка обаче е твърде лична и няма база за сравнение.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Няма коментари към тази новина !