Преслава резнала носа на аванта, ще рекламира хирурга

08.07.2019 13:06 | Видян 2902 пъти

Преслава резнала носа на аванта, ще рекламира хирурга

Фолк певицата Преслава e резнала носа си на аванта. Вместо да се бръкне с 10 бона, най-оборотната в лекия жанр се споразумяла с хирурга да му направи реклама в замяна на ринопластиката.

Веднага след операцията истанбулският виртуоз на скалпела д-р Мирза Фират пусна снимки на новия обонятелен орган на фолк певицата, за да се възползва от уговорката. Именно при Фират в края на май чалга дивата се подложи на носната корекция.

Не е тайна, че все повече българки с пари залагат на турски лекари за козметични операции, защото медиците в южната ни съседка имат повече опит от нашите светила в естетичната хирургия.

Все повече турски специалисти пък идват поне веднъж месечно в София, за да правят консултации срещу 50 евро.

Ринопластика обикновено струва около 5000 евро, които Преслава си спестила с хитрата договорка. Не е случайно, че д-р Мирза Фират качи в социалната мрежа кадър с фолкаджийката на операционната маса, пише Уикенд.

Снимката прави добра реклама на лекаря, тъй като Петя Колева има десетки хиляди последователи в социалните мрежи. Близки до Преси издадоха, че тя била много доволна от интервенцията. Почитателите ѝ обаче са на друго мнение и не спират да се подиграват, че с „разкрасяването” се е превърна в копие на своята колежка Галена.

„Преслава винаги е била звезда, но Галена е тази със скъпите клипове, песни и дрехи. Добричлийката завижда и всячески се стреми да е като нея, заради това и носът ѝ стана баш като на Галена “, коментират в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !