Половин година след смъртта му: Алекс Сърчаджиева почете Ласкин

08.07.2019 12:50 | Видян 1235 пъти

Половин година след смъртта му: Алекс Сърчаджиева почете Ласкин

Актрисата Алекс Сърчаджиева написа прочувствена изповед в социалните мрежи, а поводът е навършването на шест месеца от смъртта на нейния любим Иван Ласкин.

Звездата от Господин Х и морето предпочита да не говори за покойния си съпруг публично и затова благодари на хората, които са до нея след трагедията, пише Монитор.

Ето какво написа Сърчаджиева във Фейсбук:

„Шест месеца Иване! Истината е, че не мога да повярвам! Сякаш е просто кошмар! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си! Защото е тъпо и безсмислено! Единственото , което мога да постигна, е да ме разнасят по тъпите жълти вестници ... С теб не веднъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари ! Колко хубаво звучи думата благодаря ! Аз шест месеца мълча!

Днес искам да Благодаря ! Благодаря на всички вас, които сте около мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте ! Благодаря ви за истинското приятелство и любовта, с която ме обгръщате ! Благодаря ви , че ми помагате със София ! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом! Благодаря ви, че ви имам! Обичам ви безкрайно много! Бих ви изброила, но ме е страх да не пропусна някой! Ама вие си се знаете де. Тази ваша любов и подкрепа аз няма да забравя до края на живота си! А другото, мили мой Иван, е само между нас"

Припомняме, че актьорът Иван Ласкин ни напусна на 6 януари.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !