Емрах Стораро: Баща ми и брат ми са мои идоли

01.07.2019 10:45 | Видян 3497 пъти

Емрах Стораро: Баща ми и брат ми са мои идоли

Емрах Стораро е новото попълнение в музикалната сцена. Съвместната му песен с Емилия стана голям хит и младият талант набира все по-голяма популярност. Новата звезда на Пайнер даде ексклузивно интервю за предаването Папараци по бТВ.

По такива си падам е песента, която събра в дует Емилия с Емрах. Лентата направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube през 2018г. и за по-малко от 24 часа генерира над 260 000 преглеждания, многобройни лайкове и коментари.

Много фенове харесаха новия дует в попфолка, който според тях той е неочаквано добра комбинация. Музиката и аранжиментът на По такива си падам са на Diamond Beats Production, а текстът е на творческия тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на любопитното видео е Bashmotion.

Младият талант от фамилията Стораро е третият певец в семейството. Неговият брат Фикистартира своята официална певческа кариера в Пайнер през 2013 година с дуета Кой с Галена. Сега съдбата на малкия Стораро се повтаря и неговият дебют е общ проект, но с друга от звездите на най-голямата музикална компания у нас.

Малкият син на Тони Стораро е на 16 години, зодия стрелец. Учи в 66-то СОУ Филип Станиславов, 10 клас. Свири на китара от 4 години, а от 2 години ходи на уроци по пеене при Георги Симеонов JJ. Мечтата му е да стъпи на голямата сцена и да изнася концерти. През 2010 г. е първата му певческа изява в телевизионен ефир.

"Радвам се, че синовете ми наследиха моя талант. Те не израснаха с играчки, а с музикални инструменти вкъщи. Жена ми постоянно ги подтикваше да пеят и да свирят", разказа Тони Стораро.

По-малкият син на известния български изпълнител сподели, че когато са били деца, баща им често е отсъствал и понякога са били разделени за седмици или месеци.

"Всеки ден, когато се събуждам, благодаря на Бог, че ми е дал тази дарба, че ми е дал това семейство. Защото има хора, които се събуждат и не знаят къде се намират, нямат дом. И си пожелавам само здраве и щастие", сподели Тони Стораро.

Емрах призна, че мечтае да надмине успехите на баща си и че вече е подписал договор с Пайнер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !