Джулиана Гани и гаджето й закъсаха за пари

28.06.2019 17:31 | Видян 2207 пъти

Джулиана Гани и гаджето й закъсаха за пари

Вчера сутринта Мис Силикон Джулиана Гани оповести във Фейсбук, че подарява малки чистокръвни кученца. Единственото условие да получите такова бе – „да ги обичате от сърце“, гласи написаното в обявата.

Към снимките бе добавена информацията, че бебетата са кръстоска между майка шпиц и баща чихуахуа. Бе оставен и телефон за поръчки, но за да не подлудяват феновете Джулиана с излишни обаждания, тя остави номер на жена на име Катерина.

След това последва вълна от коментари на потребители, които написаха „Искам“ за кученцата, но Джулиана им драсна ред, че трябва да се обадят на посочения номер.

А след като позвъниш на него, ето какво се случва…

„Имах огромно желание да взема едно от тях и да, делото наистина е благородно до момента, в който се обадите! След обаждането всичко пропада! Нищо общо с реалността - кученцата се продават за 100-150 лв.! Няма лошо дори да ги продавате, гнусното е само че градите имидж за сметка на лъжи и това автоматично прави вашето дело недостойно! Замислете се!“, оплака се потребителка.

Това най-вероятно е поредният „остроумен“ ход на Джулиана Гани и нейният любовник и личен съветник по изкарване на допълнителни пари – Илиян Найденов, пише ХотАрена. От една страна искат да се правят на мили и добри пред хората и почитателите си, а от друга – зад това се крие жаждата им за пари и как гледат от всяко малко нещо да изкарат такива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !