Вин Дизел започна снимки на Бързи и яростни 9

30.06.2019 09:03 | Видян 1892 пъти

Вин Дизел започна снимки на Бързи и яростни 9

Екшън звездата Вин Дизел се похвали, че клапата на деветата част на Бързи и яростни е вече щракнала. Това актьорът направи с видео в социалните мрежи, за което позира заедно с Мишел Родригес, която също ще се завърне в поредицата.

След като режисира четири заглавия от франчайза, начело на продукцията ще се завърне добрият познайник на високоадреналинния жанр Джъстин Лин. Подробности около сюжета обаче все още се пазят в тайна.

Натали Емануел, Тайриз Гибсън, Крис Бриджес, по-популярен като Ludacris, също се очаква да се завърнат на големия екран за Бързи и яростни. Наскоро стана ясно, че към проекта ще се присъедини и кечиста Джон Сина. Дуейн Джонсън-Скалата обаче ще пропусне да се изяви пред камерата.

Сред причините за това несъмнено е фактът, че той ще оглави първата спин-оф продукция на поредицата заедно с Джейсън Стейтъм - Хобс и Шоу. Феновете обаче се съмняват, че някога ще видят отново Дизел и Джонсън заедно в един филм, предвид обтегнатите отношения между двамата. Още миналата година Скалата обяви, че няма желание да се връща в „Бързи и яростни“ заради кавгите с Дизел.

"Вин и аз проведохме няколко разговора, включително очи в очи. В резултат установих, че двамата мислим по драстично различен начин, включително по отношение на филмирането на различни сцени и на партньорството помежду ни", обясни тогава Джонсън.

Джейсън Стейтъм също ще пропусне Бързи и яростни 9. Техният Хобс и Шоу се очаква да ни радва в киносалоните още от този август. Година по-късно пък ще се проведе и премиерата на новия Бързи и яростни.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !