Господари на ефира се завръща

28.06.2019 15:14 | Видян 2076 пъти

Господари на ефира се завръща

Обратите в живота на Мария Игнатова следват един след друг. След като първоначално стана ясно, че след свалянето от ефир на Господари на ефира тя практически остава без работа, Графа й подаде ръка и двамата записаха песен, на чийто текст е автор блондинката.

Сега пък съдбата й поднася нова изненада - от септември се очаква Господари на ефира да се завърне, само че в интернет вариант, и разбира се, тя да се завърне като негова водеща.

Мария чакала с нетърпение есента, когато шоуто се завръща, а заедно с него и самата тя фирмата на арменските продуценти.

Докато братя Халваджиян глезят "златната си кокошка" Димитър Рачков с почивки на Малдивите и в съседна Гърция пък, бившата изгора на комика Мария Игнатова пести всеки лев и е ограничила до максимум харчовете си, пише Марица.

Откакто Господарите паднаха от ефир, блондинката е в неплатен отпуск и без всякакви доходи. Освен онова, което припечелва от съвместната си дейност с Графа и неговата музикална компания.

Заради незавидното си финансово положение, Игнатова почти не излиза от къщата на майка си, лишила се е от всякакви екстри като шопинги за нови дрешки и аксесоари.

Това лято дори за пръв път от много години щяла да остане без лятна почивка. А докато бе с Рачков, комикът я водеше по спа и екзотики и зиме, и лете.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !