Кока в UK парламента, министър призна, че е друсал

27.06.2019 15:47 | Видян 790 пъти

Кока в UK парламента, министър призна, че е друсал

Доказателства, че в заведения и тоалетни, достъпни само за депутати и най-близките им сътрудници в британския парламент, се употребява кокаин бяха разкрити пред медиите от експерти.

Бяха направени и тестове, които го потвърдиха по искане на журналист от VICE. Розовите тестери се оцветиха в синьо като позитивни проби.

Едното от местата, където бяха намерени следи е тоалетната срещу Strangers’ Bar, който е достъпен само за депутати и техни ВИП гости, в Woolsack, преди Sports and Social Club Bar, в другите барчета в Уестминстър, както и в двете мъжки тоалетни за облекчаване до личните канцелариите на народните представители.

Разследването започна след признанието на министъра на околната среда в кабинета на Мей – Майкъл Гоув, който призна ,че се е друсал с кокаин „при различни социални събития”, макар и преди да влезе в политиката, докато е бил журналист.

Някои негови колеги обаче продължават явно да го правят и като депутати. Бившият министър на Мей и сегашен депутат г-жа Андреа Лийдсъм на свой ред призна, че е пушила трева в университета.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !