Хари Потър омагьосва с мобилна игра, вдъхновена от Pokemon Go

21.06.2019 15:13 | Видян 692 пъти

Хари Потър омагьосва с мобилна игра, вдъхновена от Pokemon Go

Момчето, което оцеля – Хари Потър, се сдоби с нова мобилна игра, която се очертава да доведе до следващата голяма еуфория, след като преди три години малки и големи се състезаваха за хващането на покемони в Pokemon Go.

Приложението носи името Harry Potter: Wizards Unite, а създателите й от Niantic са същите, налели основите и на играта за джобните чудовища.

Геймплеят е подобен като на предшественика. Фенове на поредицата за вълшебника обикалят из улиците в опит да уловят в реално време и място т.нар. Foundables. Това са спомени, хора и предмети, които са разместени из пространството или заличени, след като светът е белязан от мълниеносното проклятие, носещо името Calamity.

Сред феновете, които вече имаха шанса да се сдобият и да проследят играта, тя е подобрена версия на Pokemon Go. Намирането на тези Foundables не е толкова рисковано, доколкото дори и да стоиш на едно място докато приложението е отворено, след няколко минути ценният спомен ще се появи наоколо.

Предполага се, че до това улеснение се стига, след като играчи дори катастрофираха, за да стигнат до бленуваните от тях покемони в Pokemon Go. Въпреки това, отбелязват ентусиастите на тема Harry Potter: Wizards Unite, намирането на Foundables не е толкова лесно, че да предизвика отегчение и скука.

Бета версия на играта, разработена за Android, бе пусната в Нова Зеландия още през април, а месец по-късно се завъртя и в Австралия. От днес Harry Potter: Wizards Unite е налична във Великобритания и САЩ.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !