Гъмов пропя чалга

19.06.2019 14:36 | Видян 946 пъти

Гъмов пропя чалга

Станимир Гъмов пропя чалга! Актьорът мина към „тъмната страна” и пропя песни от лекия жанр, по време на участие в Лондон.

Артистът не беше сам, а в компанията на фолк певеца Константин, с когото станаха близки приятели във ВИП Брадър. Двамата още там се надушиха, че обичат да си пийват и заформиха весела компания, към която редовно се присъединява и Фънки.

Този път обаче рокаджията пропусна спектакъла в Лондон и изпусна наистина много. Гъмов се появи с Коцето в ресторант в английската столица, където първо загря с няколко чашки, а след това хвана микрофона и зареди чалга парчета, за радост на екзалтираната публика, пише България днес.

Двамата артисти редовно са канени на участия на Острова, за да веселят родните гастарбайтери. И този път те не отказали поканата–хванали самолета и след 3 часа били в Англия, където хапнали, пийнали, попели на публиката и си тръгнали с изключително щедри хонорари.

Двамата наистина устроиха паметен купон на българите в чужбина. Те се прегръщаха с фенки, разказваха им истории, правиха си селфита, сядаха по масите и си общуваха с тях. Публиката изпадна в еуфория, а двамата организираха незабравимо шоу на почитателите си.

На другия ден Коцето и Гъмов хванаха самолета за България, така че лондонската им одисея продължи едва едно денонощие.

За артиста обаче това не е първо залитане по чалгата. Още при първия си сезон във ВИП Брадър, той хлътна по Преслава.

Романсът им обаче не продължи дълго след предаването — певицата си намери ново гадже и стана майка, а Гъмов се събра с весела компания и забавлява фенове из нощните клубове в страната и чужбина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !