Мел Би е ядосана на Виктория Бекъм

19.06.2019 11:33 | Видян 1283 пъти

Мел Би е ядосана на Виктория Бекъм

Турнето на Spice Girls официално приключи и Мел Би коментира отсъствието на Виктория Бекъм.

След финала на последния концерт от турнето на групата, момичетата останали разочаровани, че Виктория Бекъм не се появила на нито един концерт. Мел Би се оказа най-афектирана в случая. Тя коментира в интервю, че е ядосана как са се развили нещата.

“Очаквах да се появи поне да каже “здравей”. Нямаше нужда да се качва на сцената, просто да ни подкрепи от публиката. Сигурна съм, че си има причини да не го направи, но аз съм ядосана. Но пък нещата са такива, каквито са, ние момичетата ще се подкрепяме, без значение какво. Просто е разочароващо”, разказа певицата в посещението си на Good Morning Britain.

Мел Би допълни, че е сигурна, че отсъствието на Бекъм не е заради някакви лоши чувства. Тя осъзнава, че са пораснали и въпреки че всички си спомнят враждата, която се беше появила между певиците на последното им участие през 2012, те са продължили напред като възрастни хора.

Виктория също е коментирала решението си да не присъства на концертите. За нея групата е заемала голяма част от живота й, но сега има други приоритети, върху които иска да се съсредоточи. Въпреки това, тя поздрави приятелките си в началото на турнето и им пожела късмет.

По време на последния концерт пък тя беше на сватба в Испания на колега на съпруга й.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !