Орхан Мурад: Искат да унищожат Сузанита

18.06.2019 17:44 | Видян 3005 пъти

Орхан Мурад: Искат да унищожат Сузанита

Орхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по темата за скандалните прояви на дъщеря си Сузанита, като за пореден път я надцени излишно в опита си да й изчисти имиджа.В края на словоизлиянията си обаче певецът поема в съвсем друга посока… и споделя кой е виновен за това, че щерка му търси лесния живот и се държи повърхностно.

„Сузи има страхотна фенска маса, колкото и да се опитват да я плюят, унижават и унищожат. Тя е независима. Първоначално искаха от много места да работят с нея, най-добрите в бранша. Реших, че тя е малка и засега ще си остане независима. Затова е много голям трън в очите им. Прави митинги на всички участия по дискотеки и най-различни празници.

Яд ги е, че тази огромна хапка Сузи им отне, яд ги е, че я изтърваха. Те притежават медии, но не могат да се домогнат до хонорарите й. Имат приятели по вестници и сайтове и затова Сузи не попада в тях. Как така ще дават терен на най-обичаното момиче от тийнейджърите, да й увеличим популярността и хонорара, а ние нищо да не вземем от нея“, философства Орхан Мурад пред България Днес.

Певецът твърди, че не е успял да накара щерка си да възприеме музиката като солфеж, теория и хармония. Сузанита иска да прави комерсиални песни, а според него, той и жена му трябва да я подкрепят в това, „за да придобие житейски опит, да не се чувства сама на върха, когато я духат много ветрове и валят градушки“.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !