Синът на Ламбо: Съжалявам, че не слушам баща си

18.06.2019 09:16 | Видян 2097 пъти

Синът на Ламбо: Съжалявам, че не слушам баща си

"Искам хората да си ме представят добър човек. Обиждах много, без да знам какво правя и не ми е добре на съвестта. Съжалявам, че не слушам баща ми". Това заяви пред Ива Софиянска-Божкова синът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева – Владимир.

Той следва втора година Медицина в Америка и, по думите му, лекарската професия заема важна част от живота му. "Отидох в Америка, където започнах да правя масаж, но работих в една клиника с по-болни хора, откъдето тръгна идеята ми да се занимавам с тази професия", каза още синът на Стефан Данаилов.

През годините много се изписа за отношенията между баща и син Данаилови, особено след участието на Влади и майка му в риалити формата Биг Брадър през 2012 г.

7 години по-късно виждаме един много пораснал, много скромен и обран Владимир Данаилов, който без притеснения и с любов говори за баща си и майка си.

"Искам хората да си ме представят като добър човек и това да е реално нещо. Каквото искат да си мислят. Но не искам да обиждам вече никой. Много хора обиждах", признава Влади.

Той разказва, че вече е втора година студент по медицина в САЩ. През 2009 г. е завършил Икономика, но решил да се ориентира към докторската професия след излизането си от Биг Брадър, когато работил като масажист. Тогава се срещнал с болни хора, на които помагал с лечебен масаж и осъзнал, че иска да се занимава с още по-болни хора, да прави нещо още по-трудно. Върнал се в училище. Държал изпит и бил приет да учи медицина в Хънтингтън, Западна Вирджиния.

Вече е женен."Жена ми е преподавател в градина за 2-годишни дечица. Сега следващият въпрос е за деца. Тя е осиновена и винаги сме мислили да осиновим, сега мислим да направим."

На въпроса за какво съжалява, Владимир Данаилов е категоричен: "Съжалявам, че не слушам баща ми. Най-ценният урок е да слушаш баща си. Много е добре да се слушат родителите."

Влади казва, че детството му е било хубаво, сладко. Имали са много трудности в началото, когато заминават с майка му за Америка, били са много бедни. Но се възхищава на майка си, затова че от звезда е отишла и е започнала от началото в САЩ и е работила много.

"Майка ми винаги е говорила най-добрите неща за баща ми, казва младежът, "Тя ми е разказвла, че са се срещнали на филм и е станало бебе. Винаги е казвала, че баща ми е велик и добър. Не съм бил наранен от него и нейна е заслугата до голяма степен."

Спомня си, че Стефан Данаилов се е появил в живота му още в самото начало, но винаги е бил много зает. Колкото може, е бил част от живота му и на рождени дни винаги са били заедно.

"Аз без Стефан Данаилов и майка ми съм никой", заяви Владимир, "Нашите отношения винаги са били добри".

Признава все пак, че са имали някои проблеми заради Биг Брадър, когато Влади не е казал на баща си, че ще участва.
Синът на актьора си спомня, че най-горд е бил, когато е разбрал кой е баща му, а на 16-годшна възраст публично е застанал до него.

Относно отношенията със съпругата на Стефан Данаилов - Мария, Влади казва: "Умно е да се каже истината. Това е добър мит, че не сме се познавали с Мария. Всичко е било добре между нас. Най-големият мит е, че не сме се разбирали. Тя се е справила с това, че съществувам. Ние никога не сме имали лоши отношения, само след Биг Брадър."

Сега Владимир е в България за повече време и е присъствал на премиерата на Актрисата - представление, в което баща му отново се връща на сцената след 5 години отсъствие поради здравословни проблеми.

"Много е хубаво да го видиш там, най-големият му успех е, че през цялото време е на земята, винаги истински, говори точни неща. Самата слава е голяма работа, но да си държиш сърцето и добротата..."

Баща и син сега се чуват всеки ден, радват се един на друг, много си говорят за живота, за медицината, за болести, за това какво е този живот.

"Далеч съм и ми е гадно, че не мога да съм до него. Той е силен. Просто тялото му..., но това е част от живота", признава Владимир.

След 10 години Владимир Данаилов вижда себе си по-нормален и по-добър, лекар, може би вече втора година, с деца.
Майка си Ирен Кривошиева след 10 години си представя още по-млада.

А баща си Стефан Данаилов вижда жив, здрав и благ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !