Джъстин Бийбър: Том Круз вероятно ще ме спука от бой

14.06.2019 12:49 | Видян 1473 пъти

Джъстин Бийбър: Том Круз вероятно ще ме спука от бой

Съвсем скоро Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на двубой в клетка, като молеше президента на UFC да уреди срещата. Но, още преди актьорът да е отвърнал на предизвикателството, канадският поп певец се отказа от хвърлената ръкавица.

Явно Бийбър се е поуплашил и бърза да се отметне от думите си. Пред TMZ казва, че предизвикателството не било сериозно, че "само се шегувал" и това било "само някакъв си случаен пост". Вярно, пост, който имаше 39 000 коментара, 44 ретуитвания и 217 000 харесвания.

И доведе до намесата лично на бившия UFC шампион Конър Макгрегър, който коментира, че ако Круз е достатъчно мъж, лично неговата компания ще бъде домакин на срещата между двете известни личности и дори предложи следващата битка да бъде с актьора Марк Уолбърг.

Вероятно Бийбър по-скоро е искал да привлече вниманието към себе си, отколкото наистина да се бие с Том Круз или се е изплашил от възможността това да се случи наистина.

"Беше просто случаен пост. Трябва да вляза във форма. Мисля, че той е много по-тежък от мен. Той има тази бащинска сила", казва Джъстин Бийбър и добавя "Сигурен съм, че Том би ми сритал задника в един двубой".
    
Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !