Емануела изкушава на плажа под номер 9

13.06.2019 16:10 | Видян 786 пъти

Емануела изкушава на плажа под номер 9

Фолкпевицата Емануела откри летния сезон, видя наш репортер. Изкусителната красавица събра мъжките погледи на плажа още в началото на юни. Поводът обаче се оказа не събиране на слънчев загар, а снимките на нов рекламен клип.

В него Емануела играе главната роля на изкусителка или по-скоро на „гола деветка“, която се пече по изрязан бански на плажа. Нейна сценична партньорка е звездата от сериала София Ден и нощ Калина Кузманова.

Те са „русото“ и „черното“ изкушение в рекламата на Мастика Пещера, която вече се върти в ефир. Снимките продължиха два дни като и двете героини са се държали изключително професионално и много бързо са изпълнили поставените им роли.

Рекламата ни пренася в компанията на четирима приятели, които играят карти в плажно капанче на морето. В крайна сметка в „сезона на дините“ никой не остава „валат“. Акцентът е доброто преживяване сред приятели, непринудените взаимоотношения и ситуации, които всеки е преживявал.

Стилистиката на рекламата продължава лятната концепция на Мастика Пещера, наблягаща на горещия сезон, страстите на кристали и веселото настроение. Емблематичният бански на дини също присъства в рекламата.

Емануела е поредната звезда включена в комуникацията на популярната анасонова напитка. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !