Емануела изкушава на плажа под номер 9

13.06.2019 16:10 | Видян 2532 пъти

Емануела изкушава на плажа под номер 9

Фолкпевицата Емануела откри летния сезон, видя наш репортер. Изкусителната красавица събра мъжките погледи на плажа още в началото на юни. Поводът обаче се оказа не събиране на слънчев загар, а снимките на нов рекламен клип.

В него Емануела играе главната роля на изкусителка или по-скоро на „гола деветка“, която се пече по изрязан бански на плажа. Нейна сценична партньорка е звездата от сериала София Ден и нощ Калина Кузманова.

Те са „русото“ и „черното“ изкушение в рекламата на Мастика Пещера, която вече се върти в ефир. Снимките продължиха два дни като и двете героини са се държали изключително професионално и много бързо са изпълнили поставените им роли.

Рекламата ни пренася в компанията на четирима приятели, които играят карти в плажно капанче на морето. В крайна сметка в „сезона на дините“ никой не остава „валат“. Акцентът е доброто преживяване сред приятели, непринудените взаимоотношения и ситуации, които всеки е преживявал.

Стилистиката на рекламата продължава лятната концепция на Мастика Пещера, наблягаща на горещия сезон, страстите на кристали и веселото настроение. Емблематичният бански на дини също присъства в рекламата.

Емануела е поредната звезда включена в комуникацията на популярната анасонова напитка. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Няма коментари към тази новина !