Жената на Андрей - Емануела, преборила хранително разстройство

13.06.2019 11:50 | Видян 4798 пъти

Жената на Андрей - Емануела, преборила хранително разстройство

Малко след рождения ден на Андрей се излъчи епизод на Черешката на тортата, в който съпругата му Емануела разказа за борбата си с хранителното разстройство.

В предаването “Черешката на тортата” Емануела Толева и Андрей Арнаудов посрещнаха гости в дома си и разкриха някои подробности около личния си живот. Съпругата на водещия сподели, че осем години е страдала от тежко хранително разстройство, което дори е застрашавало живота й.

Дълго време не е можела да се храни, след което пък започнал период, през който не можела да задържа храната в себе си. Според нея проблемът е идвал от психическото й състояние. Това довело до сериозни здравословни проблеми и тя загубила много килограми.

Малко по-късно близначката й, Доротея, също преминала през подобен период. Тогава Емануела решила да се поинтересува повече от готвенето, с надеждата така да си възвърне апетита.

Сега тя е видимо по-добре, но й е трябвало дълго време да се справи с проблема. Нарича този период “процес на самоосъзнаване”.

Междувременно Андрей навърши 40 години на 8 юни и избра да отпразнува повода на морето с майка си, Емануела и сина им Васил, който пък наскоро стана на една годинка.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !