Депортираха фотографа, който преследваше Кендъл Дженър

12.06.2019 17:23 | Видян 482 пъти

Депортираха фотографа, който преследваше Кендъл Дженър

Фотографът, който беше арестуван за влизане в дома на Кендъл Дженър вече е депортиран обратно в Канада.

Случаят е от октомври миналата година, когато Джон Форд е задържан за опит да влезе в дома на Дженър за четвърти път. Тогава моделката е изискала ограничителна заповед срещу фотографа. Веднага след като му е била поставена гаранция от 20 хил. долара, той е излязъл на свобода и отново се е опитал да влезе в дома на модела докато тя е била вътре.

Охраната се справила с нарушителя и Форд отново е бил задържан за нарушаване на ограничителната заповед. Тогава Дженър обвини медиите, че те не само издават къде ходи и какво прави, а и къде живее, което помага на хора като Форд да я тормозят. „Знам, че известността идва с някои негативи, но когато издавате точния ми адрес, подлагате на опасност живота ми. Засрамете се“. Фотографът беше осъден на 180 дни в затвора. След като излежа само половината, той беше освободен през февруари тази година.

Кендъл Дженър вече може да спи спокойно, тъй като Форд е депортиран отново в Канада. Причината е изтеклата му виза. Той е влязъл в САЩ преди една година с виза, която му позволява да остане в стрната не повече от шест месеца. Тъй като фотографът не е подновил документа си, той трябва да бъде депортиран.

В изявление до TMZ кланът Кардашян-Дженър благодариха на полицията в Лос Анджелис за свършената работа. „Действията на този човек имаха негативен ефект не само върху живота на Кендъл, но и върху цялото семейство. Не се чувствахме спокойни и се страхувахме за безопасността си. Чувстваме се добре, когато знаем, че този човек е далеч от нас“.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Из приказния свят на Тарантино

Рядко ми се случва да гледам на филм как някой забива в...

Юън Макгрегър се завръща в...

Носителят на „Златен глобус“ Юън Макгрегър е...

Няма коментари към тази новина !