Взрив в Банско евакуира Мамалев, Токмакчиев и Воденичаров

12.06.2019 15:48 | Видян 1144 пъти

Взрив в Банско евакуира Мамалев, Токмакчиев и Воденичаров

Реален взрив в читалище „Никола Вапцаров“ в Банско предизвика спешната евакуация на Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, които били в този момент на сцената.

Оказало се, че това не е терористичен или артистичен акт, а повреда. Тя е в кондензатора на един от прожекторите на сцената в залата и е довела до взрив. А това пък наложи намесата на пожарната и евакуация на стотиците зрители наред с персонала и звездите актьори.

Инцидентът станал в понеделник вечер по време на спектакъла „Майсторите на комедията“ с участието на известните актьори Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Когато и тримата били на сцената, произлязъл взривът, писа „Телеграф“.

После се чул и втори такъв. Залата е била обдимена и пожарникарите принудително евакуирали стотиците зрители начело с именитите артисти. Повредата била отстранена много бързо и след оглед от служители към РСПБЗН – Банско спектакълът продължил. Няма пострадали.

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на тв предаванията „Ку-ку“, „Каналето“, „Клуб НЛО“.



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !