Мария Илиева тренира за турне със сина си

12.06.2019 11:07 | Видян 1338 пъти

Мария Илиева тренира за турне със сина си

След финала на „Като две капки вода“, където взе почетното сребро, Мария Илиева не намалява оборотите и вече тренира за лятното си турне.

Поп дивата публикува в социалните мрежи снимка по спортен екип със сина си Александър, а от написаното става ясно, че освен от личен инструктор тренировките на певицата се водят и от невръстния малчуган. „Александър се старае да ме държи във форма и след тренировка със Симеон Миланов?

Никога не е късно да усетиш щастието от редуване на интензивна фитнес програма с популярния сред майките спорт "тичане след бебе"??? пошегува се певицата.

С най-доброто от репертоара си, която в края на миналата година Мария събра в албума „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“, тя ще обиколи големите градове през топлите месеци. За сега е обявила четири дати. На 9 юли ще излезе на сцената на Античния театър в Пловдив, на 14-ти в Летния театър в Бургас, а на 16-ти във Варна.

Илиева ще сложи финалната точка на обиколката с голям концерт на 22 октомври в зала 1 на НДК в София, като междувременно може да обяви още дати за лятото. Билетите за шоуто й на открито варират между 20 и 50 лв, а за спектакъла в столицата певицата е обявила и пропуски от по висок клас – до 70 лв.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !