Криско: Не обичам да съм център на внимание

10.06.2019 11:18 | Видян 2000 пъти

 Криско: Не обичам да съм център на внимание

Той е един от най-известните хора в България и всеки има мнение за него. От нулата до върха - това е един интересен, житейски път. Сега е с армия от фенове.

"Смятам, че разбирам от бизнес и музика. Честен съм, дори на човек да не му харесва. Животът е интересен, интензивен и разнообразен. Мисля, че съм деен. Не обичам да съм център на внимание", така започна интервюто си Кристиан Талев  - Криско в „Събуди се“ по Нова.

Криско призна, че е станал доста уравновесена личност, но най-важното, според него, е човек да прави адекватни за годините си неща. "Като кажеш на някой звезда, ми е леко подигравателно. Получавал съм съобщения в Instagram и Facebook от типа какво да направя, за да стана известен", каза още рапърът.

Според него плеймейтското излъчване у нас започва да омръзва на хората. "Дори тези момичета започват да си постват снимки без грим. Попадам на сторита, в които момичета казват, всички ще ми завиждат за това, което съм. Виждам едни снимки от басейни или фитнеси", добави Талев.

Криско смята, че егото на българина е прекалено голямо. "За нас най-важното е външната обвивка и табелките по дрехите, по колите. Масата, когато види, че на дрехите ти пише марка, си казват, че е успял", каза още Кристиан.
По думите му неговият протест би се изразил спрямо липсата на морал. "Желанието на всеки да бъде повече от другия, без да знае защо", каза певецът.

Криско сподели, че музиката е освен негов начин на живот, но и работа. "Имам много песни, които искам да направя, но знам, че ще стигнат до по-малко хора. Това ще ми повлияе върху бизнеса. Планирам да направя албум, в който да няма клип, сниман на някой сингъл, защото ще са песни, които да изпея, без да се съобразявам с нищо от правилата на музиката", добави рапърът.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !