Рири на почивка с гаджето Хасан Джамил

07.06.2019 17:06 | Видян 2412 пъти

Рири на почивка с гаджето Хасан Джамил

Риана се наслади на кратка ваканция в Италия от работата с приятеля си преди да се завърне към записването на новия си албум в собствения остров.

Рири може би наистина си има всичко – кариерата й в модата и бюти индустрията просперира, има успехи в киното за актьорските си роли, беше обявена за най-богатата певица, записва нов албум, има си приятел билионер… и дори собствен остров.

Източници за Mirror разказаха, че певицата е решила да запише остатъка от албума си на частен остров, който наела за неизвестен период от време. Мястото се намира в границите на Великобритания и се нарича Osea island, собственост на музикален продуцент. Там звездата завела приятелите и близките си, за да прекарва достатъчно време с тях, докато записва на спокойствие останалите песни.

Междувременно заедно с гаджето си Хасан Джамил, са отишли на кратка почивка в Капри, Италия. Там прекарали по-голямата чат от времето си на яхта с приятели.

Двамата са заедно от две години и нещата изглежда се развиват много добре, според приятелите на Риана. Тя дори се премести наскоро в Англия, от където е и Хасан, за да прекарват повече време заедно.


Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Няма коментари към тази новина !