Мадона загуби: Продават сатененото й бельо, писмото от Тупак

05.06.2019 17:27 | Видян 793 пъти

Мадона загуби: Продават сатененото й бельо, писмото от Тупак

Кралицата на поп музиката Мадона така и не успя да се пребори за някои от личните си вещи и те ще станат притежание на някой друг.

Това става реалност след като апелативният съд в Манхатън даде разрешение да бъдат продадени вещите ѝ – чифт сатенени гащички, четка с нейни косми и писмото от Тупак Шакур, с което я напуска, съобщи Асошиейтед прес.

Мадона имаше претенции към бившата си приятелка и нейна консултантка Дарлин Луц, която е поверила вещите на онлайн търг. Искът, който Мадона отправи бе и срещу сайта GottaHaveRockandRoll.com, на който именно бяха изложени вещите ѝ.

Луц е работила с Мадона от 1981 до 2003 г. Тя обосновава правото си да продаде вещите със споразумение от 2004 г., в което е посочено, че „има право да прави с тях каквото пожелае“.

Мадона твърди, че не е знаела тези вещи да са у Луц, преди да научи за търга. Писмото на Тупак Шакур е написано на 15 януари 1995 г., докато е в затвора за сексуално насилие.

В него той обяснява, че къса с Мадона, защото връзка с бяла жена би навредила на кариерата му. Той добавя, че не е искал да я нарани. Шакур е убит през септември 1996 г. на 25-годишна възраст. Предварителната оценка на писмото е 400 000 долара.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !