Срещат ли се още Никол Шерцингер и Гришо?

05.06.2019 15:10 | Видян 2059 пъти

Срещат ли се още Никол Шерцингер и Гришо?

Никол Шерцингер се появи на премиерата на тв шоуто The Masked Singer в Лос Анджелис с изключително секси визия.

40-годишната певица бе облечена в бял панталон, прозрачна черна блуза на малки точки, под която е само по черен сутиен и с голяма черна сатенена панделка на врата.

Бялото ѝ сако е небрежно наметнато, а гарвановочерната ѝ коса е прибрана в опашка на една страна, за да подчертае ослепителната диамaнтена обеца на ухото ѝ.

Тоалетът си Никол бе съчетала с черни отворени обувки на висок ток, червен маникюр и червило в същия нюанс.

Веднага след събитието Шерцингер се отправя към любимото място на звездите - ресторанта Craig's в Западен Холивуд. А след това, британските медии твърдят, че е била забелязана да напуска заведението в джип с Григор Димитров.

От снимката на мъжа в джипа обаче става ясно, че това изобщо не е Гришо. Мъжът в колата с Шерцингер, макар да е закрил лицето си с ръка, има съвсем различен профил от този на Григор.

Българският тенисист също така от много време носи тридневна италианска брада, а мъжът на снимката е гладко избръснат. Разликите между прическите на двамата са очевидни.

Освен това тенисистът в момента се подготвя за участие в турнира Libema Open в Холандия, който стартира на 10 юни и едва ли се е появил за вечер в Лос Анджелис. Вчера в Инстаграм профила си той качи снимка от Париж. Така естествено изниква въпросът "С кого се среща Никол Шерцингер?".    

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !