Маги влиза в студиото на Слави

05.06.2019 13:53 | Видян 2410 пъти

Маги влиза в студиото на Слави

Маги Халваджиян поема щафетата от Слави Трифонов за ново вечерно токшоу. След като Дългия обяви намерението си да се оттегли, желаещи да го заместят се появиха много.

Шоуменът дори си прави шеги по темата с Халваджиян, като в понеделник дори направи скеч, в който арменския продуцент се шегува, че ще си донесе собствен асансьор, когато дойде в неговото студио.

Между шегите на екран, истината е, че се готви подобен трансфер, а Слави разбрал за него още преди преговорите да приключат. Това е и една от причините Дългия да реши да се оттегли.

Той не искал договорът му да бъде прекратен заради друго шоу и предпочел да напусне първи. Още повече, че знаел, че преговорите за ново шоу се водят още преди да вземе решение да сложи край на телевизионната си кариера, пише България днес.

Халваджиян от своя страна отдавна имал намерение да направи вечерно предаване, но не планирал да претендира за същия часови пояс. Той неведнъж е казвал, че именно късния час на Господари на ефира е довел до краха на предаването и провалянето на преговорите с Нова телевизия.

Междувременно Слави не спира да повтаря, че приключва завинаги с телевизията във всеки епизод на предаването си. Дори на колегите си, които го питат редовно какво ще прави след това Дългия не дава еднозначен отговор.

„Ще правя други неща”, споделя Дългия в ефир.

И въпреки че преговорите с Маги вече не са тайна, все още не е ясно нито какво ще е предаването, нито кой ще е новият заместник на Слави. Слуховете гласят, че е възможно това да бъде Димитър Рачков, но пред него стои проблемът, че е лице на конкурентното Като две капки вода в Нова телевизия.

За момента всички рокади се пазят в тайна, а от екипа на Глобъл филмс потвърдиха единствено, че водят преговори с всички телевизии за нови проекти. Но в конкретика не влизат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !