Мелания посрещна Чарлз и Камила в яркочервен тоалет Givenchy

05.06.2019 14:09 | Видян 1989 пъти

Мелания посрещна Чарлз и Камила в яркочервен тоалет Givenchy

Пищните мероприятия, съпътстващи посещението на американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания във Великобритания, продължават с пълна сила.

Американската първа двойка бе домакин на бляскаво събитие в резиденцията на посланика на САЩ в Обединеното кралство - Уинфийлд хаус. Мелания посрещна принц Чарлз и херцогинята на Корнуол в шармантна червена рокля.

Шикозният тоалет Givenchy е дело на дизайнерката Клер Уейт Келър, която облече и херцогинята на Съсекс - Меган, в сватбения ѝ ден на 19 май 2018 г. Роклята, чиято стойност е около 7100 долара, е изработена от вълнен креп с бродерия от мъниста и феерични дълги ръкави, които са отворени отпред. Първата дама на САЩ изглеждаше изключително елегантна в роклята, която стигаше до земята.

Камила и съпругата на американския посланик Сюзън Ирча пък избраха бели тоалети за официалното събитие, което още повече подсили присъствието на Мелания, а модният ѝ избор прикова вниманието заради асоциацията с роклята на съпругата на Хари на сватбата им.

Меган в момента е по майчинство след раждането на първородния си син Арчи и въпреки че не се появява на официални събития, за нея все пак се говори. Преди 3-дневната визита във Великобритания Тръмп каза в интервю, че не е знаел за "гадните" забележки от страна на  Меган по време на президентската кампания през 2016 г. Тогава Тръмп отрече да я е наричал "гадна" на свой ред и предизвика таблоида The Sun да извади аудио запис с думите му.

Опитвайки се да излезе от неприятната ситуация, Тръмп каза пред своя приятел Пиърс Морган в предаването Good Morning Britain, че не мисли Меган за гадна. Той допълни, че херцогинята се отнесла "гадно спрямо него".

Междувременно принц Хари се срещна със семейство Тръмп по време на частен обяд при кралица Елизабет II. Американският президент изтъкна, че не е имало противоречие между него и Хари и определи принца като човек, който "не би могъл да бъде по-мил".

След официалния прием при кралицата в понеделник вечер, семейство Тръмп организира реципрочно събитие, на което присъстваха принцът на Уелс и Камила.

По традиция вечерята се организира от първата дама. Гостите бяха посрещнати с едно от любимите ястия на президента - стек и картофи.

Менюто включваше и домати, филе от говеждо месо на скара, картофи, пюре от кресон, горски плодове, домашен ванилов сладолед и карамелена решетка.

Това е третият път, в който президентът разговаря с принца на Уелс по време на посещението си. Освен вечерята в американското посолство, двамата се срещнаха на приема на кралицата, а преди това бяха на чай в Клерънс хаус.

Снимки може да видите ТУК!

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !