Зейнеб напуска На кафе

03.06.2019 16:59 | Видян 1835 пъти

Зейнеб напуска На кафе

Зейнеб Маджурова планира да напусне работата си в Нова тв и да се посвети на други дейности, издават нейни близки. Блондинката все по-рядко се включва с кратки рубрики в На кафе, а мнозина се запитаха дали не е уволнена.

Засега тя опровергава тези твърдения, но по всяка вероятност няма да е част от предаването през следващия тв сезон, издават запознати.

Неотдавна Зизу, както я наричат близките, сподели, че е много заета с лични ангажименти и затова отсъствала от ефира. Не е ясно какви грижи има репортерката, но от снимките й в социалната мрежа се вижда, че всеки месец ходи на дълги почивки с приятеля си Стоян Балевски.

Дали милионерският наследник най-сетне се е осмелил да предложи брак Маджурова или все още се дърпа, засега не е ясно.

Говори се, че семейството на Стоян никак не одобрявало блондинката от турски произход за снаха и до този момент това го спирало да предприеме по-сериозна стъпка в отношенията им. Зейнеб се ядосвала, че най-добрата й приятелка Никол Станкулова се сгоди и роди дъщеря, а Балевски отбивал мераците й за деца.

Говори се, че причината била в родителите му, които вярвали, че синът им и светската репортерка са от два различни свята. За да им се хареса, бургазлийката решила да завърши висше образование и записала журналистка в Софийския университет, но ученето й се опънало и все още не е завършила, пише Уикенд.

„Доскоро бях много заета покрай дейността си в На кафе, но сега съм решила да се стегна, да си взема всички изпити и най-накрая да се дипломирам. А дали ще продължа да работя в телевизията, не искам да коментирам”, споделила Зейнеб пред свои колеги от университета.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !