Стартира фотоконкурс Градът, посветен на Поморие

31.05.2019 15:22 | Видян 720 пъти

Стартира фотоконкурс Градът, посветен на Поморие

Сдружение Граждани за Поморие и информационният сайт LIBERTA.BG обявяват конкурс за фотографии от съвременно Поморие. В него могат да се включат всички желаещи – любители и професионалисти, без възрастови ограничения и от всички националности.

От 1 юни 2019 г. конкурсът е отключен, като желаещите да участват в надпреварата трябва да изпратят до 3 фотографии, с име на автора, адрес и телефонен номер на e-mail: office@liberta.bg. Снимките да бъдат с размер до 1000 пиксела по дългата страна. Крайният срок за записване е 15 юли 2019 г.

На премиерата на книгата ГРАДЪТ – поезия и фотография авторитетно жури ще съобщи имената на тримата победители във фотоконкурса, съответно: I-ва награда – 400 лева, II-ра награда – 300 лева и III-та награда – 200 лева.

Най-добрите снимки ще бъдат включени в поетичната книга ГРАДЪТ – поезия и фотография. На премиерата на книгата в Поморие ще бъде открита и фотоизложбата ГРАДЪТ.

Номинираните участници ще бъдат известни до 25 юли и ще бъдат потърсени, за да  предоставят в оригинален размер файловете на своите фотографии.

Културният проект ГРАДЪТ – поезия и фотография, който включва издаването на книга с поезия и фотографии, фотоконкурс и изложба посветени на Поморие, се осъществява благодарение на д-р Васил Костадинов.

Автор на проекта е Стоян Тончев, партньори: Сдружение Граждани за Поморие и екип на информационния сайт LIBERTA.BG.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !