Режисьорът на Рокетмен крои филм за Мадона

01.06.2019 09:24 | Видян 1358 пъти

Режисьорът на Рокетмен крои филм за Мадона

Най-новото му филмово бижу Рокетмен все още не е обиколило големите екрани по целия свят, но Декстър Флечър вече загатва какво би било следващото му кино предизвикателство.

Попитан от EW дали би се заел отново с адаптирането на биографията на нечия музикална звезда, той отговаря:

"Бих направил филм за Мадона. Звучи готино, като влакче на ужасите! Ще е невероятно... Не знам тя дали би била толкова щастлива от това."

Преди да се захване с филма за Елтън Джон, Флечър пое щафетата от Брайън Сингър и за биографията на Фреди Меркюри Бохемска рапсодия. "Това не беше моята рожба. Бохемска рапсодия представлява нечия други визия, която аз просто доразвих", обяснява режисьорът.

По повод на световната премиера на Рокетмен, която се проведе в рамките на филмовия фестивал в Кан, той разкрива, че не е очаквал 4-минутните аплодисменти след финалните надписи. „Завърших филма по-малко от седмица преди да го представим там. Затова нямах време да се замисля как биха реагирали хората на него“, казва той.

"Беше много емоционално преживяване да изгледам филма в компанията на Елтън Джон и Бърни Топин. И странно – след края на прожекцията всички бяхме със сълзи на очи, но Елтън Джон – защото е Елтън Джон, успя много бързо да се събере. Докато аз изглеждах потресаващо", разкри пред тв водещия Джими Кимел и актьорът Тарън Еджъртън, който скача в ролята на изпълнителя на Tiny Dancer в заглавието.

29-годишният британец е категоричен, че не чете ревютата на критиците, но ежедневно получава линкове с такива от Елтън Джон.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !