Дженифър Анистън обвини Брад Пит в нещо ужасно долно

30.05.2019 12:09 | Видян 2496 пъти

Дженифър Анистън обвини Брад Пит в нещо ужасно долно

През 2005 г. Дженифър Анистън и Брад Пит се разделиха след 5 години брак. По онова време и двамата твърдяха, че са приятели, и никой не е виновен за края на връзката им.

Официалната причина за раздялата на една от най-красивите и хармонични холивудски двойки е, че всичко се е случило мирно и по взаимно съгласие. Нямаше предателство, изневери и драма.

Анистън и Пит се опитаха да уверят журналистите и феновете, че връзката им "приключила толкова красиво, колкото започнала". Но това, изглежда, не е вярно, така или иначе, смята самата Анистън, съобщава The Sun.

Всеки знае какво се случи след това: на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“, актьорът започна афера с Анджелина Джоли. Но Пит винаги твърдеше, че не е изневерил на Анистън, преди да се разделят. По думите му той влеязъл в нова връзка, едва след като приключила старата.

Причината, както се твърди, изобщо не била в другата жена. Но в първото интервю след раздялата, което актрисата даде на списание Vanity Fair, тя каза, че се съмнява в това. Само няколко дни след като Анистън и Пит обявиха "приятелската" си раздяла, актрисата видя снимки, направени от папараци на плаж в Кения.

Пит и Джоли отишли на почивка с 3-годишния син на актрисата Мадокс, пише БЛИЦ. Тези кадри шокираха целия свят и на първо място шокираха Анистън. След това актрисата вече не можеше да повярва на думите на бившия си съпруг, че той и Джоли не са спали преди развода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !