Иво Аръков кани в Слънчев бряг за 12 епизода

28.05.2019 11:21 | Видян 1410 пъти

Иво Аръков кани в Слънчев бряг за 12 епизода

Високи градуси, море, любов и поводи за усмивки. Това предстои да видим в летния сериал на bTV - „Слънчев бряг“. Повечето подробности около романтичната комедия се пазят в тайна, но справка на „Монитор“ в IMDb сочи, че сюжетът ще се завърти в 12 епизода.

Всеки от тях пък ще трае по 43 минути.

Както „Монитор“ първо писа, основният персонаж в „Слънчев бряг“ е поверен на актьора Иво Аръков. В разгара на миналото лято, когато стана ясно, че в курорта е разпънат снимачен сет, той не пропусна да сподели кадри оттам в социалните мрежи. „Първи ден от снимките на новия проект „Бате Младен“. Може да видите страстта, отдадеността, мотивацията и огромното вълнение в очите на колегите ми!“, съобщи пред феновете си тогава той. „Бате Младен“ най-вероятно е било работното заглавие на сериала, но със сигурност това прозвище ще носи героят му.

Бате Младен е роля, с която се гордея. Ще изненадам зрителите.

Сериалът е качествен, много добре заснет и е продукт, който наистина много харесвам. Предполагам ще има и нови сезони на „Слънчев бряг“, сподели ни наскоро Аръков.

Сред основните попълнения в каста саоще Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Евелин Костова и Надежда Иванова. На режисьорския стол за проекта сяда още един млад талант - Димитър Димитров.

Сюжетът на „Слънчев бряг“ ще се завърти около потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

Че романтичната комедия, продуцирана от тв дуото Иван Христов и Андрей Арнаудов, е получила зелена светлина, стана ясно още по време на ежегодното парти за старта на есенния сезон.

Телеманиаците прогнозират, че „Слънчев бряг“ ще се появи на малкия екран още това лято.

Междувременно друг сериал с Иво Аръков предизвика вълнение сред феновете. Той се разписа с участие в турската криминална драма „Ирония на съдбата“, където си партнира с прочутия Къванч Татлъту.

Сюжетът проследява героя на Татлъту, който е полицай и му се налага да се изправи срещу руски мафиот, в когото се превъплъщава Аръков. Първоначално плановете на продуцентите са да ангажират българския актьор с малка роля на полицай, но след първите снимки решават да му поверят образа на руски мафиот.

В Истанбул го очакват още изненади – Иво получава сценариите едва на сутринта на всеки снимачен ден, но въпреки това се справя, включително с репликите на турски език. „Ирония на съдбата“ също ще се завърти по bTV в предстоящите тв сезони.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Слушайте, християни

"Слушайте, християни, и не казвайте, че не сте чули. В...

Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Няма коментари към тази новина !