Приянка и Ник отбелязаха година от първата си среща

27.05.2019 18:00 | Видян 1396 пъти

Приянка и Ник отбелязаха година от първата си среща

Измина цяла година, откакто Приянка Чопра и Ник Джонас започнаха официално да излизат.

В рамките на дванадесет месеца двамата бяха на първа си среща, влюбиха се и дори се венчаха, в серия от сватбени церемонии от Индия до Съединените американски щати. Днес те изглеждат по-влюбени от всякога.

Доказателство за това е последната публикация на певеца в официалната му Инстраграм страница, посветена на годишнината от първата им среща.

"Преди една година на днешната дата отидох да гледам Красавицата и звяра в Холивуд Боул, с група приятели. Една от тях беше жената, която щеше да се превърне в моя най-добър приятел, моята увереност, муза и красива съпруга", написа Джонас към снимка на двойката от Кан, на която двамата позират, облечени в доближаващо се до сватбено облекло.

"Благодарен съм за нашето житейско пътешествие дотук. Всеки ден ти ме караш да се усмихвам и да бъда по-добрата версия на самия себе си. За мен е чест е да бъда твой съпруг. Обичам те!", завършва неговата любовна изповед.

По-късно същата вечер Приянка отговори на публикацията на съпруга си с равностойно любовно послание. Коментарът ѝ гласи:

"Най-невероятното нещо, което някога ми се е случвало, си ти. Обичам те!"

Сватбата на младите влюбени се състоя ноември месец миналата година. Ден преди церемонията двамата дават интервю за списание Vogue, в което обясняват как са се запознали.

През 2017 г. на афтърпарти след Оскарите, изпълнителят на песента Sucker забелязва облечената в рокля на Майкъл Корс Приянка, стояща до бара. Тогава той оставя питието си и пада на коляно пред нея, изричайки:

"Ти си истинска! Къде си се крила през целия ми живот?"

Едва година и половина по-късно, обаче, двамата стават официална двойка.

Днес медията определя историята им като съвременна любовна приказка.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !