Бран Старк приел финала на Игра на тронове за шега

24.05.2019 09:25 | Видян 1668 пъти

Бран Старк приел финала на Игра на тронове за шега

Бран Старк победи в Играта на тронове в едноименния попкултурен феномен. Актьорът Айзък Хемпстед Райт, който гледа празно през погледа на Триоката врана в хитовия сериал на НВО, останал в шок след това разкритие.

20-годишната звезда решил, че сценаристите Дейвид Бениоф и Дан Уайс са се пошегували с него.

„Бран? Изправих се и започнах да обикалям нервно стаята. Аз наистина си помислих, че сценарият, който ми изпратиха, е шега. Щастлив съм от края, но може би исках Бран да умре по някакъв начин, като например да му експлодира главата“, сподели пред сп. Entertainment Weekly той.

Тъжната истина е, че не само Айзък е взел финала за шега. Сред многомилионната армия от фенове на Игра на тронове преобладава мнението, че последният епизод е пълна пародия. Редица сюжетни нишки във фентъзи епоса останаха неразплетени, други се оказаха напълно нелогични, а вметнатите смешки по никакъв начин не съответстваха на жанра.

Мнозина останаха разочаровани, но не и изненадани от съдбата на любимите си герои. Отдавна изтече информация, че Бран ще седне на Трона, че Джон ще се върне в Нощен страж, след като убие Денерис, и че Старките ще оцелеят. Всъщност актрисата Софи Търнър, позната на редовия зрител като Санса Старк, издаде това миналата година, когато си татуира вълк с надпис „Глутницата оцеля“.

Финалният епизод прикова пред екрана рекорден брой зрители – над 19 милиона, изпитали огорчение от нескопосания край. Това не е единственото постижение на екипа. Благодарение на сценаристите Дейвид Бениоф и Дан Уайс (т. нар. Д&Д), които влязоха и в ролята на режисьори на финала, серията успя да отбележи най-ниския рейтинг в историята на поредицата – едва 4,4 от 10 в IDMB.

Щастливци са зрителите в Китай. Те така и не успяха да се огорчат от завършека на сагата. Причината - местната компания Tencent, която държи правата за продукцията, е спряла излъчването на епизода, пише в. Уолстрийт джърнъл.

В момента, когато е трябвало да бъде пусната последната серия на сагата, от Tencent Video са заявили за проблеми със сигнала. От HBO твърдят, че не е имало никакви технически проблеми. Причина за отмяната на излъчването е била забрана от страна на китайските власти заради търговската война между САЩ и Китай.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !