Теодора Духовникова: Финалът на Дяволското гърло ще изненада мнозина

20.05.2019 12:18 | Видян 2266 пъти

Теодора Духовникова: Финалът на Дяволското гърло ще изненада мнозина

Сериалът повдига важни теми, а разплитането на убийствата започна в новите епизоди, разкри актрисата в „Здравей, България”.

„Вече сме близо до разкриването на убиеца в „Дяволското гърло”. По класическата схема на криминална история, която следва този сериал, в следващите три серии ще започне да се разплита мистерията. Разплитането ще започне още в епизода довечера. На героите ще има се наложи няколко пъти да влязат в пещерата. Кулминацията ще е в дванадесети епизод. Изходът на тази история ще изненада мнозина”, разкри Теодора Духовникова в „Здравей, България”. Актрисата гостува в сутрешния блок на NOVA заедно с Павела Апостолова, която влиза в ролята на нейната дъщеря Диана в криминалната драма. Двете изградиха невероятен екранен тандем, който завладя сърцата на зрителите.

„Това е една мъжка професия, в която Мия Язова е толкова добра. Тя е много добра в това, което прави, както и Донка – другия женски образ в сериала. Когато жени навлязат в такава мъжка професия, независимо че са добри, поради естеството на работата винаги страда личният живот и майчинството им. Това е много интересна тема, която сценаристите в „Дяволското гърло” засягат: Има ли женски и мъжки професии? Ако има, какво им костват – и на жената, и на децата”, разказа Теодора Духовникова, която в сериала се превъплъщава в агент на ДАНС.

„Децата в такава ситуация се чувстват много пренебрегнати от липсата на майчина грижа и я търсят в друг човек. Това е случаен избор, защото тя жадува нещо да се случи в живота ѝ”, сподели Павела Апостолова за своята героиня в сериала. Младата актриса разкри, че да си партнираш с такива професионалисти е прекрасно  изживяване, а снимките на „Дяволското гърло” са ги сближили изключително много.

„Предстоят много интересни събития и неочаквани обрати. Сценаристите са много добри. Изключително сме щастливи от широкия отзвук, който „Дяволското гърло” има и колко много хората се вълнува от този сериал. Всички питат кой е убиецът”, допълни Теодора Духовникова.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !