Мартин Макариев счупи пръст по време на снимки на нов филм

17.05.2019 15:27 | Видян 2212 пъти

Мартин Макариев счупи пръст по време на снимки на нов филм

Режисьорът Мартин Макариев счупи пръст по време на снимки за новия български филм Диви и щастливи.

За нелепия инцидент издаде снимка в социалните мрежи.

Певецът Борис Солтарийски, който също има роля в проекта, качи фотос от снимачната площадка, като позира и Марто Макариев, но със счупен пръст, а гипсът е прикрит с бинт.

В лентата участва и съпругата на Макариев – Луиза Григорова, която редовно следяла здравето на благоверния си и дори му сменяла превръзката на снимачната площадка. По всичко личи обаче, че такъв малък инцидент не може да повлияе на усиления снимачен процес на лентата Диви и щастливи, пише Телеграф.

В проекта освен Луиза участват още Яна Маринова, Александър Сано, Дария Симеонова и др. В една от главните роли се превъплъщава и младата международна звезда Базил Айденбенц.

Снимките на екшън комедията трябва да приключат до началото на юни, а от екипа издадоха, че в лентата ще бъдат показани едни от най-красивите и емблематични места в България.

„Искахме да направим филм за смелата жена. За жената, която не се страхува да поема рискове и се втурва презглава, за да сбъдне мечтите си. С този филм искаме да вдъхновим съвременната българка да бъде по-борбена и да не отстъпва пред трудностите, да преследва целите си и да има вяра в себе си“, разкрива Александър Сано, които освен актьор е и съпродуцент на лентата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Няма коментари към тази новина !