Маринела с наградата за Градски хотел на годината за 2018 г.

17.05.2019 12:07 | Видян 4980 пъти | Гласували 1

Маринела с наградата за Градски хотел на годината за 2018 г.

Хотел Маринела бе отличен от международното жури на първите Български туристически награди с приза за Градски хотел на годината. Представителите на Швейцария, САЩ, Унгария и България бяха разделени в гласуването си с равен брой гласове за бившия Японски хотел и за новооткрития през 2018 г. Интерконтинентал, който 17 години бяхме свикнали да наричаме Радисън, а 30 години преди това – гранд хотел София.

Като председател на журито, с решаващия си глас издателят на Гранд хотели реши спора в полза на хотел Маринела.

Причините да бъде поставен на първа позиция през 2018 година са обкетивни, многобройни са и на първо място е спечеленият конкурс за домакин на българското европредседателство – супер отговорна и непозната досега у нас мисия, при която трябваше да бъдат настанени и посрещнати едновременно 27 държавни и правителствени глави от ЕС и 6 от Западните Балкани, целият колеж на 28 еврокомисари, хиляди високопоставени евродиректори и повечето от тях – нееднократно.

Достатъчно е да се каже, че за 33 президенти и премиери при 10 налични апартамента е изключително трудно да се направи баланс, който да задоволи очакванията на всички, а с еврокомисарите - общо 61 супер ВИП-ове. Но това беше постигнато по един елегантен и професионален начин, което определено е изключително предизвикателство в индустрията на гостоприемството.

Освен хотелиерската, отлично беше свършена и медийната работа по домакинството, което е още един важен и съществен плюс на фона на безрадостната иначе картина в сектора, където комуникацията определено не е силната страна на бранша.

Работа изключително напрегната, отговорна и свършена по абсолютно безапелационен начин от Хотел Маринела. Наред с това хотелът организира много важни форуми, включително и международни, както и даде домакинството си за важни национални събития като 25-годишнината на Пощенска банка и 20-годишнината на първия български интеренет портал Дир с участието на президента на републиката Румен Радев.

Допълнителен показател са отличните данни за заетост и печалба, които значително превъзхождат резултатите, постигани както в предишните години, така и през епохата на Кемпински като управляващ бранд на хотела.

Накрая, ще използваме случая и, покрай честванията на славната 40-годишнина на този уникален комплекс в най-красивата и най-престижната част на София, ще връчим престижната първа Българска туристическа награда на заслужилите това признание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !