Ивел Йорданов с голяма роля в европейския парламент

16.05.2019 14:35 | Видян 1011 пъти

Ивел Йорданов с голяма роля в европейския парламент

24-годишният българин Ивел Йорданов имаше уникалната възможност да бъде един от участниците в разиграването на дебатите на кандидатите за нов председател на Европейската комисия в Брюксел в сряда вечер в залата на Европейския парламент. Те предшестваха реалната дискусия на номинираните от големите партии в ЕС за премиер на Съюза. Нашето момче влезе в кожата на Ян Захрадил – босът на групата, в която е Ангел Джамбазки от ВМРО.

Той е бил поканен от Евровизия, която организира младежките и лидерските дебати заради активна позиция и актьорска дарба. Младият българин, досега известен у нас като модел, се наложи в дискусиите за глобалното затопляне, лобизма, безработицата и световна сила ли е ЕС.

„Не просто трябваше да водим този дебат, а и да се вместим в точно отделеното време: по всяка тема да говорим минута, а при несъгласие с позиция на друг, да го оборим за 30 секунди. Ако някой пък ми направи реплика, трябваше да отбия атаката отново за половин минута. И така дебатите на шестима ни продължиха 90 минути – също като дискусията на големите лидери”, разказва Ивел. Освен модел, той е и актьор с участия в международни продукции.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !