Елен Колева стана йога инструктор

16.05.2019 16:56 | Видян 1470 пъти

Елен Колева стана йога инструктор

Звездата от „Шивачки“ води курсове по източното изкуство. Тя има китап за учитела и вече предава знания. Колева започна работа в салона на своя приятелка. Освен часове по йога актрисата води и занимания по китайското изкуство Ци Гун.

Елен бачка от няколко дни, но вече може да се похвали с няколко ученички. Сеансите са кратки, а цената, която актрисата иска, е доста висока.

„Много съм горда с моите първи ученички, на които преподавам древните енергийни упражнения Ци Гун и йога“, признава Колева, като качи кадри от тренировката, писа „България Днес“.

Актрисата се завърна у нас, след като се раздели с кипъреца Андреас Стилиану. Двойката бе пред сватба. Живееше под един покрив на Острова на Афродита, но нещата във връзката им се влошават и слагат край на любовния си романс.

Елен се прибра в България с идеята да си намери работа като актриса. След редица проведени разговори с директори на театри и режисьори Колева разбира, че няма кой да я вземе. Затова се насочва към нещо друго, в случая – преподаването на йога.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !