Папи Ханс се оттегля от сцената

15.05.2019 16:29 | Видян 2368 пъти

Папи Ханс се оттегля от сцената

Певецът и участник в Като две капки вода Папи Ханс загуби баща си след битка с рака. Изтъкнатият поет, критик и преводач Владимир Трендафилов почина едва на 63 години.

Синът му, който е известен със забавните си парчета, сподели, че прекратява за дълго изявите си на сцена.

Неведнъж пародиите на изпълнителя на Кекс са ставали повод за напрегнати разговори между него и татко му. Трендафилов се опитвал да го насочи в правилна посока, но накрая вдигнал ръце и приел нестандартната визия и занимания на наследника си.

Причината за ранната смърт на интелектуалеца е онкологично заболяване, което той отключва след отварянето на досието му, когато беше посочен като сътрудник на ДС. Преди две години стана ясно, че той е бил вербуван като агент Богдан и въпреки подкрепата, която получи от колегите си, той не успя да се справи със стреса и нападките по свой адрес.

Само преди броени дни Константин трогна зрителите на Нова тв с емоционално обръщение, пише ХотАрена. Той се обърна на два пъти към баща си и подчерта, че е с него и много го обича, без да разясни повече подробности за посланието си.

Малко по-късно се разбра, че именно тогава са били последните часове за професора.

В негова памет бившето гадже на рапърката Дара смята да зареже глупостите и да остави в миналото музикалното си творчество.

„Ако някога изобщо пропея отново, ще направя така, че той да се гордее с мен. Жалко, че не успях да го сторя приживе“, разкрива мъката си Папи Ханс.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !