Стартира 72-то издание на кинофестивала в Кан

15.05.2019 11:11 | Видян 1910 пъти

Стартира 72-то издание на кинофестивала в Кан

Филмовият фестивал в Кан започна с бляскав червен килим, послание за спасяване на киносалоните и стилна церемония. Честта да обявят началото на форума се падна на френската муза на Ларс фон Триер Шарлот Генсбур и испанския чаровник Хавиер Бардем.

По червения килим преминаха холивудските актриси Селена Гомес, Ева Лонгория, Тилда Суинтън, както и американецът Джеръми Мийкс, който се прочу като най-красивия затворник и стана търсен модел. Звездата на вечерта беше комедийната легенда Бил Мъри.

На червения килим се появи и френската актриса от Плажът с Ди Каприо - Виржини Ледоайен, както и екранният Кайло Рен (Междузвездни войни) Адам Драйвър. Сред красивите дами на събитието бяха актрисите Джулиан Мур и Ел Фанинг, както и моделите Роми Стрийд и Изабел Гулар.

Всички те блестяха с бижута от последната колекция на Chopard в компанията на артистичният директор на бранда Каролине Шойфеле. След церемонията бе прожектиран филмът Мъртвите не умират на американския режисьор Джим Джармуш. В главните роли са Бил Мъри, Клоуи Севини, Стив Бушеми и Дани Глоувър.

Снимки може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !