Летяща балерина на 60 напира за България търси талант

14.05.2019 16:19 | Видян 964 пъти

Летяща балерина на 60 напира за България търси талант

Балерина от Москва, която е на 60 години, а козът й е, че лети над сцената, е един от кандидатите за предаването „България търси талант“.

Дотук на предварителни кастинги са се явили над 1500 ентусиасти, сред които човек-калкулатор, мъж, който прави шоу със сапунени мехури, „Индиана Джоунс“ с крокодил и змии, както и пианистка, композираща нетипична музика.

Специална изненада за журито е подготвил най-силният мъж в България, който може да носи 650 кг. на гърба си, а streetstyle футболист обеща да танцува с топка, без тя да докосва земята.

В списъка с кандидати влизат още фолклорна формация, която е в топ 10 на най-популярната канадска класация за етно музика, мъж, който може да глътне всичко - от стотинка до топка за билярд и да го върне обратно,

арфистка, свиреща на двуметрови кокили, имитатор на Боно, българи, покорили Америка с уникална акробатика, човек – каучук с изумителна гъвкавост и народна певица, чийто глас е с 3 октави по-висок от този на Валя Балканска.

Екипът на „България търси талант“ мина през София, Велико Търново, Бургас, Варна и Пловдив. Последната спирка отново е столицата, а датата е 18 май.

Забелязва се сериозен интерес и от чуждестранни изпълнители, които искат да покажат талантите си пред българска публика и да спечелят голямата награда от 50 000 лева. До момента уменията си успяха да демонстрират хора от Англия, Румъния, Австралия, Америка, Испания, Италия, Украйна и Русия.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !