Сузанита сменила гаджето с по-богато

13.05.2019 17:39 | Видян 2013 пъти

Сузанита сменила гаджето с по-богато

Сузанита се е разделила с приятеля си Александър и има нова тръпка. Това съобщи самата рапърка пред bTV и уточни, че вече от близо месец излиза с друг мъж. По думите ѝ, освен че е красив, то е и доста богат.

„Карахме се, оправяхме се, събирахме се, прощавахме си, но в крайна сметка когато нещо не се получава, то така е писано“, каза тийнейджърката за края на връзката си с Александър.

Дъщерята на Орхан Мурад си е направила татуировка с първата буква от името му, но няма намерение да я маха, защото той е бил част от нейното минало.

„Той избра да продължи по един път, аз по друг път и просто се разминаха пътищата ни“, посочи тя и му пожела да си намери момиче, което да не му изневерява.

На въпрос дали новото ѝ гадже я засипва с букети, тя уточни, че получава много повече от цветя. „Това, че нося обувки за 2 бона, искам да ви кажа, че съм стояла и с една стотинка. Не ме е срам да го кажа...“, добави Сузанита и призна, че се облича с маркови дрехи, но не е забравила откъде е тръгнала и е имало моменти, в които си е брояла стотинките.

Скандалната изпълнителка, която е само на 16, се похвали и с още една татуировка – на ръката. Тя означава свобода. По думите ѝ, в момента тя се чувства страхотно и не е ограничавана от новия си приятел, който не е ревнив.

„Аз съм много добър човек, стига да не засягат семейството ми“, коментира още певицата и загатна, че в момента майка ѝ се бори с тежка диагноза, ето защо се старае да не я натоварва.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !