Ким: Бебето прилича на Чикаго

13.05.2019 14:51 | Видян 1406 пъти

Ким: Бебето прилича на Чикаго

Синът на Ким Кардашян и Кание Уест се роди едва преди два дни, но според майка му, много прилича на неговата сестричка Чикаго. Щастливата майка, която се сдоби с четвъртото си дете чрез сурогатна майка, обяви, че за момента бебето е много спокойно.

„Притесненията ми се оказаха напразни – това е най-спокойното ни бебе до момента и всички много го обичат“, коментира тя.

Риалити звездата все още не е избрала име за сина си. В тази връзка тя коментира: „По принцип чакаме бебето да се роди и да видим как изглежда, за да преценим кое име му отива. Свикнала съм да чакам три, четири дни и тогава да усетя името на децата“, разкри неотдавна гордата майка.

Четвъртото дете на Ким Кардашян се роди на 10 май следобед. Щастливата новина бе съобщена от неговата майка в Twitter.

„Той е тук и е перфектен“, сподели тя с последователите си, от които получи хиляди благопожелания.

Ким и Кание Уест имат две биологични деца – момиче на име Норт (5 г.) и момченце на 3, което се казва Сейнт. Още по време на бременността с второто брюнетката има проблеми и решава да се сдобие с трето чрез сурогатна майка. Така през януари 2018 г. се ражда малката Чикаго. Същата жена зачева и дава живот на дете номер 4.

По-рано Ким, нейните сестри и най-близките им приятелки се събраха на специално дзен парти, което бе вместо традиционното „baby shower“ празненство, което се прави в САЩ преди раждането на бебето. Те правиха йога асани, палиха ароматни свещи, пиха изискани коктейли и слушаха релаксираща музика сред природата.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !